Wrangler JL Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Good day! I can not turn on the guide lines for my backup camera. I have the Uconnect4 (7-inch) system. Every time I select either the adaptive or straight guidelines for my backup camera on the menu, it will not save either option. It will check the box, then 5 seconds later uncheck it. Any ideas? Only issue I have seen after 120 miles.
 

·
Registered
Joined
·
238 Posts
I think its more than likely you simply need to have your Uconnect system flashed. Sounds like an issue in the software that simply needs to be restarted/updated.
 

·
Registered
Joined
·
512 Posts
I think this is the first time I'm reading about this camera problem as there has been no other complaints about it yet. May be best to bring it in to the dealership.
Only mention I can find of the camera problem is on the Renegade and it was only after a Uconnect update last year.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I just had a uconnect update push yesterday and now my backup cam lines don't even show up.

Also, when I got back to my Jeep after the update... the display was completely burnt in from the update screen. It eventually got better, but it was horrid at first.
 

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Software has always been an area where FCA has struggled. Have you mentioned these issues to your dealer @crewshin? Sounds like your system would benefit from a reset.
 

·
Registered
Joined
·
467 Posts
For the same reason I have seen people once interested in FCA start going for cheaper German products. FCA brands are slowly losing their appeal.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top